Noutopalvelu sopimuskumppaneilleKontti

Käytöstä poistetut renkaat haetaan Suomen Rengaskierrätys Oy:n kanssa sopimuksen tehneiden yritysten tiloista noutoautolla, joka on tilattavissa ilmaisesta noutopalvelunumerosta 08000 6886, sähköpostilla: nouto@rengaskierratys.com tai rengas@kuusakoski.com sekä Kuusakoski Oy:n  sähköisen asiointikanavan eServicen kautta.

Kuusakoski Oy tarjoaa palvelua myös renkaiden käsittelyssä ja korjaamotoiminnassa syntyville metalleille, kuten vanteille, painoille ja muille kierrätysmateriaaleille. Sopimalla asiakaskohtaisesta lähtökartoituksesta voidaan mahdollinen palvelu ja sen sisältö räätälöidä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 


Noutopalvelun säännöt:

Noutopalvelua voivat käyttää kaikki Rengaskierrätyksen kierrätysjärjestelmään liittyneet renkaiden tuottajat, myyjät ja muut toimijat. Noutopalvelu koskee vain vanteettomia renkaita ja kuormauksen pitää tapahtua joko koneellisesti tai vaihtolavakonteilla. Noutomäärän pitää olla vähintään 4m2 tai 200kpl henkilöauton rengasta.

Renkaiden haun voi sopia tilattavan kertanoudon sijaan etukäteen Kuusakoski Oy:n asiakaspalvelun kanssa sovittavalla noutorytmillä. Tällöin noudon tilaaja ja kuljetusjärjestelijä sopivat keskenään millaisella rytmillä renkaiden nouto järjestetään. 

Kuusakoski Oy tai sen alihankkija käy hakemassa renkaat aina viimeistään seitsemäntenä työpäivänä (ma-pe) noutotilauksen tekemisestä.

Vastaanottopisteet tilaavat noudot varastointitilojensa mukaisesti. Noutoja tilattaessa on erityisesti huomioitava toimialan kausiluonteisuus ja siihen liittyvä tilantarve sekä erittäin pienten noutoerien välttäminen mahdollisuuksien mukaan.

Noutotilausta tehtäessä on aina mainittava tilaajan yhteistyösopimuksen numero sekä tilaajan nimi ja osoite. Jokaisesta noudosta laaditaan vastaanottotosite, yksi luovuttajalle, yksi Kuusakoski Oy:lle ja yksi Suomen Rengaskierrätys Oy:lle.